O meni

FB1Moje ime je Milica Stanisavljević (sada već Lazić),
rodjena sam 1987 godine u Beogradu. Koliko znam za sebe, toliko dugo me privlače razni vidovi umetnosti. Gluma je moja neostvarena ljubav, ali pevanje, pisanje, moda i sport su nešto što je tu, već duže vreme. Dimplomirani sam novinar i trenutno radim kao radio voditelj.
Ovo su neke osnovne stvari, čisto radi reda, a svakako ćete me najbolje upoznati kroz moj blog….pa DOBRODOŠLI!

ABOUT ME
My name is Milica Stanisavljević (but I got married and now it’s Lazić),
I was born in 1987 in Belgrade. All my life, I was dedicated to different kinds of art. Acting is my unfulfilled love, but singing, writing, fashion and sports were always there. I’m a journalist, currently working as a radio presenter in Belgrade, Serbia.
That’s enough about me for now, you will get to know me much better through my blog.
WELCOME!

3 comments

  • zoki

    Najvise me oraspolozi tvoj smeh,tamo nešto pre 10 ,kada te zasmejavaju daško i mladja..pravo si osvezenje na radiju..samo napred..

  • Aleksandar

    Bas mi se svidja tvoj blog Milice a takodje se nadam i da bi mozda uskoro mogla da se pojavis i na TV B92 da te i vidimo i cujemo u nekoj emisiji uzivo… 🙂

  • Milice,mladi,uspesni,lepi,svestrani,..,i cujem vas nakako uvece bas,neznam dal mi dolazite u misli iz podsvesti ili..,prosto neznam,eto,ali s obzirom da ste Lazic,ne znam sta da kazem ili ,,komentarisem,,imamo bar zajednicko da sam i ja svestran,…..,inace ovo se zove ,phishing,,metoda u IT tehnologiji,pa eto,pecam se,ali ima pesma,,relax,take it easy,,..

Leave a comment